yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yıprak yapılarda yapı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (mektep, alışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygun davranıyoruz.

Bu baplar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın bapsı nedir ve ne fiile yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak ciğerin kullanılan bir bapdır.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan Yangın Merdiveni Kapısı kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Yatay dayanak ve saz elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği midein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri bayağıdaki gibidir.

Panik bar sebebiyle sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page